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MUNICIPAL AGENCY MEETING MINUTES 

  

By: Kristin Sullivan, Principal Analyst 

 
 
You asked whether municipal agencies must post minutes of public 

meetings on their Internet websites to comply with the Freedom of 
Information Act (FOIA). 
 

No.  FOIA does not require agencies of the state’s political 
subdivisions, including municipalities, to post minutes of public 
meetings on their Internet websites.  This requirement applies only to 
state agencies that maintain websites.   However, all agencies, including 

municipal agencies, must make minutes available for public inspection 
no later than seven days after a public meeting (CGS § 1-225(a)).   

 
BACKGROUND 

 
Generally, FOIA requires public agencies to keep minutes of their 

meetings and make the minutes available for public inspection within 
seven days after the meeting.  The minutes must contain the vote of each 
member of the agency on any issue that came before it.  If an agency has 
an Internet website, it must post the minutes on it by the seven day 
deadline.  The requirement applies only to minutes that must be publicly 
disclosed (executive sessions are not covered).  The law exempts from the 
requirement agencies of state political subdivisions.   
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http://cga.ct.gov/current/pub/chap_014.htm#Sec1-225.htm

